Bugün 11 Eylül 2025 Perşembe
  • Antalya37 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4803.903
    %-0.49
  • Dolar
    41.2936
    %0.04
  • Euro
    48.3233
    %-0.02
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Uysal Oyunu Kullandı
31 Mart 2019 Pazar 12:43

Başkan Uysal Oyunu Kullandı

MURATPAŞA Belediye Başkanı ve CHP Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal'la Vali Hüsnü Tuğlu Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

MURATPAŞA Belediye Başkanı ve CHP Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal'la Vali Hüsnü Tuğlu Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal ve eşi Ümran Uysal, saat 11.00'de oyunu kullanmak üzere Vali Hüsnü Tuğlu Ortaokulu'na geldi. Başkan Uysal, okula girerken vatandaşlarla tek tek selamlaştı. 1139 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Uysal, önceliği eşi Ümran Uysal'a verdi. Kimliğini gösterip, oy pusulası ve zarflarını alan Uysal, şeffaf sandığa oyunu attı.

Oy kullandıktan sonra açıklamada bulunan Ümit Uysal, "Seçim demokrasinin tek unsuru değil ama en önemli unsuru. Bir kez daha seçimlerimizi yaptık. Milletimizin, komşularımızın, toplumumuzun iradesi ile inşallah ülkemiz için, Antalya'mız için insanlık için hayırlı olur. Daha iyi bir gelecek için vesile olur. Bütün komşularımıza saygılarımı sunuyorum, oyları hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 828 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim