




Çağlarca Mahallesi'nde Belediye Mülkleri Yenileniyor
KONYAALTI Belediyesi Çağlarca Mahallesi'nde mülkiyeti belediye ait yapıları yeniden düzenleyerek, muhtarlık binası, ilk yardım odası, emekli kahvesi ve dağcılar için dinlenme odası olarak yenileyerek, bölge halkına kazandıracak.
Konyaaltı Belediyesi, Çağlarca Mahallesi'nde mülkiyeti belediye ait olan binaları yeniden düzenliyor. Ekipler, yapıların eksiklerini gidererek, kapı, pencere ve boya-badana yapacak. Yenilenecek yapılar bölge halkının talepleri doğrultusunda muhtarlık binası, emekli kahvesi, tuvalet ve bölgeye gelen dağcıların dinlenebileceği bir oda olarak kullanılacak şekilde düzenlenecek.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Çağlarca Mahallesi'nde belediyenin mülklerini yeniden düzenlediklerini belirterek, "Çağlarca Mahallemiz özellikle yaz aylarında çok sık ziyaret edilen ve yazlıkçıların yoğun kullandığı bir yerimiz. Burada belediyemizin mülklerine yenileyerek, bir nevi bölge halkımıza sosyal donatı alanları olarak kazandıracağız. Muhtarlık binası, emekli kahvesi, tuvalet ve bölgenin en önemli turizm potansiyeli olan dağcıların kullanabileceği bir oda yapıyoruz. En kısa sürede çalışmaları tamamlayarak, bölge halkımıza kazandıracağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim