

Çocuklar Türkiye'nin Güvencesi
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla (AÇEV) birlikte yürütülen "Babalık Destek Programı" sertifika töreninde başarılı, mutlu ve çalışkan çocukların Türkiye'nin güvencesi olduğunu söyledi.
Muratpaşa Belediyesi, daha demokratik, daha mutlu bir aile ve toplum yapısının oluşmasına destek amacıyla, 3- 11 yaşlarında çocuğu olan babalara yönelik uyguladığı kısa adı BADEP olan "Baba Destek Programı'na devam ediyor. AÇEV'le yürütülen programın son dönem mezunu 34 baba, Dutlubahçe Kreşi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Törene katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, iyi yetiştirilmiş çocukların Türkiye'nin en büyük güvencesi olduğunu söyledi. Başkan Uysal, "İlerleyen yıllarda başarılı, mutlu ve çalışkan olan kişiler hep doğru yetiştirilen çocuklar oluyor. Bunun gerçekleştirilmesinde sosyo-ekonomik şartlar günümüzde çok belirleyici. İnsan davranışları da aynı şekilde belirleyici. Sizler bu programa katılarak bunun farkında olduğunuzu gösterdiniz. Hepinizi kutluyor, tebrik ediyorum" dedi.
BADEP NEDİR?
BADEP, babaların çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilen bilimsel temelli bir eğitim programıdır. BADEP'le babalar, çocuklarının gelişimiyle ilgili bilgi düzeylerini artıran, iletişim becerileri kazanmalarını sağlayan ve bunun sonucunda daha demokratik tutumu benimsemelerine yol açan eğitimler alıyor. 15-20 kişilik gruplar halinde yürütülen program, 3-6 ve 7-11 yaş dönemi çocuklarını babalarına yönelik iki modül halinde uygulanıyor. 10 hafta süren program haftada 1 gün 2 saat süreyle gerçekleştiriliyor.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- YALNIZ YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
- DENİZDEN 'BÜYÜ MALZEMESİ' ÇIKARIYOR
- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- ADSO, DİNLEYİCİYİ SENFONİK ANLATININ GENİŞ UFKUNDA BULUŞTURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































