

Dördüncü Kitap Heyecanı
ANTALYALI yazar Ulviye Küccük, "Güneşe Koşan Filiz" adını verdiği dördüncü kitabını çocuklar için yazdı. Küccük, kitabının arasına çiçek tohumları koyup, çocuklara da mini saksılara tohum ektirerek okurlarına imzaladı.
Tophane Çarşısı'nda gerçekleşen kitap imza günü ve söyleşi etkinliğine kadınların ve çocukların ilgisi yoğun oldu. "Bir Cenin Ağlıyor" adlı ilk kitabı 2009 yılında yayımlanan, ardından "İlk Aşk Öpücüğü', "Bilimin Sultanları" adlı roman tadındaki kitaplarını okurlarıyla buluşturan Ulviye Küccük'ün son olarak yazdığı "Güneşe Koşan Filiz" adlı eseri de çocuk edebiyatı alanına girdi.
Gazetecilik geçmişi de olan yazarın yeni kitabının ilk konu başlığı "Bırakın Elleriniz Toprakla Kirlensin', "Kendi Tohumunu Kendin Üret" ile başlayıp "Bir Ağacın Serüveni" adlı masal ile devam ediyor. Küccük, kitabında amacının çocuklara küçük yaşta doğa ve çevre sevgisini aşılamak, toprakla buluşmalarını, toprağı yeşertmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- ALACAK, VERECEK TARTIŞMASINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN 20 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































