




Dünyanın En Güçlüleri Alanya'ya Geliyor
TÜM dünyada ilgiyle izlenen ve en güçlü sporcuların yarıştığı MLO Strongman Champions League (SCL) Dünya Serisi'ne bu yıl Alanya da dahil oldu.
Yıl boyunca farklı ülkelerde 16 yarıştan oluşan Strongman Champions League yarışları 112 ülkede televizyondan düzenli olarak yayınlanıyor ve 1 milyar izleyiciye ulaşıyor. Alanya yarışları da tüm dünyada yayınlanacak. Alanya Strongman ayağı 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek ve Strongman 2019 Dünya Serisinin üçüncü yarışı olarak takvimde yer alacak. Birbirinden güçlü 12 sporcu, insanoğlunun sınırlarını zorlayan yarışlarda puan almak ve ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak için mücadele edecek. SCL Komitesi tarafından hazırlanan birinci tanıtım posterinde Hollanda'nın en güçlü adamı Alex Moonen gönüllü olarak yer aldı ve Türkiye'deki yarışları heyecanla beklediğini belirtti.
'YARIŞMA HER YIL DÜZENLENECEK'
Organizasyon sorumluları, halka açık görsel bir şov olarak gerçekleştirilecek olan yarışların aynı zamanda Alanya'nın ve Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı en güzel şekilde değerlendireceklerini, yarışları kalıcı hale getirerek Alanya'da gelenekselleştirmek istediklerini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Muratpaşa Belediyesi çevre ödülünde aralıksız 10’uncu kez ödül aldı
- Kepez Belediyesi’nden gerçeğini aratmayan deprem tatbikatı
- Konyaaltı İlkokulu’ndan kültür dolu şenlik
- Antalya terminalinde 300 kilogram kerevit, 40 kilo üreme mevsiminde av yasağı bulunan mavi yengeç ele geçirildi
- Alanyaspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim