

Eğlenceli Kahvaltı
ANTALYA'da bazı amatör korolarda müzik çalışması yapan müzikseverler, "Hoş Geldin Bahar Kahvaltısı'nda bir araya geldi.
Atatürk Parkı'ndaki bir restoranda Nağmekar Türk Müziği Topluluğu, Kaleiçi'nde Doğanlar ve Kaleiçi'ni Sevenler Türk Sanat Müziği Topluluğu ile B.K.G Sanat Müziği Topluluğu'nu çalıştıran Antalya'nın ünlü müzisyenlerinden Mustafa Mümtaz'ın organizasyonuyla düzenlenen kahvaltıya ilgi yoğun oldu. Kahvaltıda, 300'den fazla müziksever bir araya geldi.
'Hoş Geldin Bahar" konserleriyle Antalyalıları şarkıya doyuran müzik topluluklarının üyeleri, koro şefi Mustafa Mümtaz'ın çalıp söylediği "Issız Geceler', "Baharı Beklerken', "Bir Peri Masalı', "Susamış Topraklar', "Dışarıda Bir Yaz Yağmuru', "Geçsin Günler Haftalar', "Sen Bu yaylaları Yayılamazsın', "Bir Elinde Makine" "Gül Döktüm Yollarına" adlı şarkılar ve oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- KAVŞAKTA KAZA: 3 YARALI
- DENİZDEN 'BÜYÜ MALZEMESİ' ÇIKARIYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































