




'Enerjimiz Dostlarımız İçin' Projesi
CK Enerji Akdeniz Elektrik, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi "Enerjimiz Dostlarımız" kapsamında çeşitli nedenlerle yaralanan 70 hayvan tedavi ettirildi, 40 evcil hayvan ise sahiplendirildi.
CK Enerji Akdeniz Elektrik, hizmet verdiği Antalya, Burdur ve Isparta'da tedaviye muhtaç sokak hayvanlarının sağlığına kavuşması için kaynak oluşturdu. Sokak hayvanlarının yaşam hakkına destek olmayı ve bu anlamda toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefleyen CK Enerji Akdeniz Elektrik, 2017 yılında HAYTAP ile başlattığı işbirliği kapsamında şu ana kadar 70 sokak hayvanı yaşama döndürülmesine destek verdi. "Enerjimiz Dostlarımız İçin" adıyla yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, HAYTAP'a gelen ihbarlardan hareket edilerek Antalya, Burdur ve Isparta'da bulunan sahipsiz, bakıma muhtaç, hasta ve kötü muamele gören çok sayıda sokak hayvanının bakım ve tedavi masrafları şirket tarafından karşılandı.
40 HAYVAN SAHİPLENDİRİLDİ
CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, bugüne kadar 30'un üzerinde sokak hayvanı tedavi ettirilip doğal yaşama geri kazandırılırken 40'ın üzerinde sokak hayvanının da sahiplendirildiğini söyledi. Yardıma ihtiyaç duyan sokak hayvanlarının tüm bakım ve tedavilerinin HAYTAP'ın işbirliği ve gözetimindeki uzman veterinerlerce yaptırıldığını kaydeden Değerli, "Tedavilerin tamamlanmasının ardından da sokak hayvanlarının doğal yaşama kazandırılması veya bakım yetisi olan duyarlı bireylerce sahiplenilmesi konusunda da HAYTAP ile iletişim halinde hareket ediyoruz" dedi.
ÇALIŞANLAR GÖNÜLLÜ KULÜBÜ KURDU
CK Enerji Akdeniz Elektrik çalışanlarının da projeye büyük destek verdiğini anlatan Değerli, sözlerine şöyle devam eti:
"Şirketimiz çalışanları kendi aralarında bir de "gönüllülük kulübü" kurdu. Sokak hayvanları için düzenli olarak sokaklara mama ve su bırakıyorlar. Şirket kampüsüne gelen yavru ve yaralı hayvanları da sahiplendiriyorlar. Özellikle hizmet verdiğimiz bölgede yaşayan sokak hayvanlarının haklarını gözetip onlara yardımcı olurken bölgemizdeki çocuklara ve yetişkinlere hayvan sevgisini aşılamayı da hedefliyoruz."
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Devlet Hastanesi’nde "Acil Hemşireliği Günleri" Başladı
- Kepez’de çocuklar simülasyonla yolcu uçağı kullandı
- Depremin simgelerinden Ebrar Sitesi kahramanları depremin ikinci yılında şehitleri sirenlerle andı
- Aksu Çayı Köprüsü’nde güçlendirme çalışması tamamlandı
- TVF Kadınlar 2. Lig’de play-off’lar 7-8-9 Şubat’ta oynanacak
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim