

Gaziler Ve Şehit Yakınları Onuruna İftar
ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı, gaziler, gazi aileleri ve şehit yakınları onuruna 600 kişilik iftar verdi.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, 3'üncü Piyade Eğitim ve Tugay Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın'ın katıldığı iftarda, il protokolü kendileri için ayrılan yerlere oturmayıp davetlilerin masalarında şehit yakınları gaziler ve gazi yakınlarıyla birlikte iftar yaptı.
İftarın ardından 1989 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada iki bacağından yaralanan gazi Jandarma Komando Çavuş Haydar Temür (51) Vali Karaloğlu'yla görüşerek teşekkür etti. Karaloğlu, Temür ile yakından ilgilenerek bir ihtiyacı olup olmadığını sorup bir süre sohbet etti. Temür'ün ardından Vali Karaloğlu'nun masasına gelen Başkan Muhittin Böcek de Karaloğlu ve Aktemur ile bir süre sohbet etti.
İftar yapılan duanın ardından sona erdi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- KAVŞAKTA KAZA: 3 YARALI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































