Bugün 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Geleceğin iş insanlarına eğitim
01 Nisan 2024 Pazartesi 11:58

Geleceğin iş insanlarına eğitim

Genç MÜSİAD Antalya Şubesi'nin "Geleceğin İş İnsanlarını Yetiştirmek" mottosuyla düzenlediği Young Business Academy (YBA) programı Akdeniz Üniversitesinde...

Genç MÜSİAD Antalya Şubesi'nin "Geleceğin İş İnsanlarını Yetiştirmek" mottosuyla düzenlediği Young Business Academy (YBA) programı Akdeniz Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Başladığı ilk yıldan bu yana yüzlerce öğrencinin hayallerini büyüten, projelerini geliştirme fırsatı sunan Young Business Academy, bu yıl da girişimci, ahlaki değerlerini önemseyen, vizyon sahibi gençlerle eğitim programı gerçekleştirdi. Geleceğin iş dünyasının liderleri ile işadamları arasında bilgi aktarımı ve tecrübe paylaşımıyla bire bir tanışma alanı oluşturuldu.

Programın ilk günü Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Muhammet Fatih Özel'in açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmalarında Özel, Young Business Academy'nin, girişimci ve inovatif genç iş insanlarını yetiştirme merkezi olmasına değindi. İlk olarak Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz sunumlarını gerçekleştirdi. Teknoloji ve Bilişim Şehri Antalya konu başlıklı sunumda gerçekleştirilen projeler öğrencilere tanıtıldı. Ardından, MÜSİAD Antalya Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Akgül İhracat Yönetimi hakkında bilgilendirmelerde bulunup tecrübelerini aktardı. İlk günün son konuşmacısı olan MÜSİAD Antalya İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Cafer Doğrukan Girişimcilik ve Aksiyon başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

Young Business Academy programının ikinci gününde, ATSO Başkan Yardımcısı ve önceki dönem MÜSİAD Antalya Başkanı Boğaçhan Göksu "Markalaşmak" konulu sunumu gerçekleştirirken; KOSGEB Antalya İl Müdürü İbrahim Uğur Erkış Girişimcilik ve İstihdam Destekleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Ardından MÜSİAD Antalya Şube Başkan Yardımcısı Fatih Gürcü Yenilenebilir Enerji alanında konuşmalarını gerçekleştirip merak edilen soruları yanıtladı. Programın son konuşmacısı olan Salih Erbaş Yeni Nesil Ortaklık adlı sunumunu gerçekleştirdi. MÜSİAD Antalya Başkanı Ali Akçay'ın gerçekleştirdiği kapanış konuşmasının ardından öğrencilere sertifikaları takdim edilerek program sonlandırıldı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1028 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim