

Gezici Oyun Evi'nden Gösteri
MANAVGAT Belediyesi Gezici Oyun Evi Otobüsü projesi kapsamında kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar için tiyatro ve palyaço gösterisi düzenlenmeye başladı.
Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projeyle Gezici Oyun Evi Otobüsü, bundan böyle her ay bir mahallede hem çocukları eğlendirecek hem de tiyatro gösterisi sergileyecek. İlk olarak Taşağıl Mahallesi'nde sahnelenen "3 Palyaço" adlı tiyatro oyunu, çocuklara ve ailelere keyifli saatler yaşattı.
Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Bir çocuk gülerse dünya güler. Çocuklarımızın eğitimine ve eğlenmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak, onların yüzündeki tebessüme ortak olmak bizim için tarifsiz bir mutluluk. Projemiz ayda 1 defa olmak üzere bütün mahallelerimizde tiyatro gösterisiyle çocuklarımızı eğlendirmeye devam edecek. Bize güvenerek çocuklarını bize teslim eden ailelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz, çocuklarımızın mutluluğu ve iyi bir eğitim alması için hız kesmeden devam edecektir" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KONYAALTI SAHİLİNDEKİ ÇALIŞMALAR TEPKİ ÇEKTİ
- TİPİ VURDU HEYELAN YOLU KAPATTI, 2 ÇOBAN VE YAKLAŞIK 650 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YAYLADA MAHSUR KALDI
- ANTALYA’DA ‘DALTONLAR’ DAVASINDA KARAR: 26 SANIĞA 32 YILA VARAN HAPİS
- TABURCU OLAN GENEL SEKRETER, EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
- STAJ YAPTIĞI PASTANEDE AKIMA KAPILARAK CAN VEREN 16 YAŞINDAKİ MAHİR’DEN BİR GÜN ÖNCE DE AYNI NOKTADA ARKADAŞINI ELEKTİK ÇARPMIŞ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































