

Gündoğmuş’taki kreşe son rötuşlar yapılıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğmuş Özügür Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, hizmet için gün sayıyor.
Gündoğmuş'un Özügür Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kreş binasında son rötuşlar yapılıyor. Çocukların kişisel gelişim ve eğitimlerine okul öncesi destek vermek amacı ile tasarlanan kreş binasında iki adet derslik, atölye ve oyun odası yer alıyor.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri, kreşin Gündoğmuşlu çocukların gelişimine uygun, uzman eğitmenler eşliğinde iyi bir eğitim alarak keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacak donanımda hazırlandığını belirterek, "Annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edecekleri kreşte, çocuklarımızı öğretmenlerimiz eşliğinde okul öncesi eğitime hazırlayacağız" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- GÜLER: "TOPLUMSAL ÇÜRÜMENİN SON DURAĞI"
- ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER ZİRVESİ BAŞLADI
- ÇANDIR'DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA YÖREX DAVETİ
- ABD’NİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ VE SURİYE ÖZEL TEMSİLCİSİ BARRACK: "SURİYE, YENİ DİPLOMASİNİN, OLAY ODAKLI DİPLOMASİNİN EN BÜYÜK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ OLDU"
- MERSİN’DE KAN PORTAKALLI LOKUM ÜRETİLDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































