

“Güvenli Okullar Projesi” seminerlerle devam Ediyor
2022-2023 eğitim öğretim döneminde ülke genelinde polis sorumluluk bölgesinde "Güvenli Okullar Projesi" ile okulların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.
Okullar, çevresindeki terör, asayiş, narkotik, trafik vb. konulardaki öncelik dereceleri ile sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yapıları göz önünde bulundurularak analizler yapıldı ve dört öncelik derecesine ayrıldı.
Alınan tedbirlerin yanında, öğrencileri bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapılan çalışmada, il merkezinde öncelik derecelerine göre ayrılan okullarda, Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde, Siber Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme, Toplum Destekli Polislik ve Çocuk Şube Müdürlüklerinde görevli alanında uzman personel tarafından seminer verilmesi planlandığı bildirildi.
Bu planlama ile, 28 Aralık 2022 günü Muratpaşa İlçesinde bulunan Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 3 idareci, 8 öğretmen ve 420 öğrenci, 29 Aralık günü Şehit Serkan Çölkesen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 1 idareci, 2 öğretmen ve 60 öğrenci olmak üzere toplam 494 kişiye seminer verildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 2 YARALI
- MOTOSİKLET YEDEK PARÇA DEPOSU OLARAK KULLANILAN MUZ SERASI ALEV ALEV YANDI
- RÜYASINDA ANNESİNİ GÖRDÜ, RÜYA SANDIĞI OLAYDA ANNESİNİ GERÇEKTEN ÖLDÜRDÜ
- HAVA ISINDI, CARETTA YUVALARI ARTTI
- RAFTİNG YAPAN 52 KİŞİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































