




Helikopter Destekli Trafik Uygulaması
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri helikopter destekli trafik uygulaması yaptı. Denetim Elmalı ve Finike ilçelerinde de devam etti.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Korkuteli, Elmalı ve Finike ilçelerinde helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu "Bu yolda hep birlikteyiz" projesi kapsamında yapılan denetimlerde 73 araç kontrol edildi. Bunun sonucunda 4 araç sürücüsüne 6 bin 825 lira ceza uygulandı.
Trafik kurallarına daha çok uyulmasını sağlamak suretiyle can ve mal kaybının asgari düzeye indirilmesini amaçlayan hava destekli denetimlerde radar uygulaması yapılarak plaka tanımlama sistemi kullanıldı. Helikopterle yapılan yol taramalarında kural ihlali yapan sürücüler kontrol noktalarındaki jandarma trafik ekiplerine bildirildi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim