

Hemşireler Sağlıkta Şiddeti Protesto Etti
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören bir hastanın yakınlarının görevli hemşireye şiddet uygulanması, bir grup hemşire tarafından protesto edildi.
AÜ Hastanesi K Blok önünde toplanan Türk Sağlık Sen Antalya Şubesi üyeleri, hemşireler ve sağlık çalışanları, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınadı. Sendikanın hastane temsilcisi Türkan Şanlı, uygulanan sözel ve fiziksel şiddetin hemşirenin büyük bir travma yaşamasına neden olduğunu söyledi. Şiddetin sağlık çalışanlarının hizmet üretmesine engel olacak seviyeye geldiğini belirten Şanlı, "Acil çözüm bulunmalı. Sağlıkta şiddetin, durmak bir yana artarak devam etmesindeki en önemli neden caydırıcı tedbirlerin hayata geçmemesidir. Örneğin tutuklu yargılama sadece kağıt üstünde kalmaktadır. Tutuklama, uygulamaya geçmeyince, şiddet uygulayanlar elini kolunu sallayarak geziyor. Bunun sonunda sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet artarak devam ediyor" dedi.
Grup, basın açıklamasının ardından bir süre slogan attıktan sonra dağıldı.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- KAVŞAKTA KAZA: 3 YARALI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































