Bugün 11 Temmuz 2025 Cuma
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4306.791
    %0.58
  • Dolar
    40.1741
    %0.18
  • Euro
    47.0325
    %-0.06
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hostesler Fuara Hazır
16 Şubat 2019 Cumartesi 10:43

Hostesler Fuara Hazır

ESLİNE Ajans, fuar sezonunda görev yapacak hostes kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

ESLİNE Ajans, fuar sezonunda görev yapacak hostes kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Antalya ve çevresinde düzenlenen fuar ve tanıtım organizasyonlarında görev yapacak hostesler, hazırlıklarını tamamladı. Kent merkezi başta olmak üzere ilçe ve çevre illerde düzenlenen fuarlara giden hostesler, ajansta düzenlenen eğitim seminerlerine katılıyor.

Ajans sahibi Esra Keskinol'dan "Stant hostesliği nasıl yapılır" sorusunun yanıtını öğrenen hostes ve adaylar, aldıkları eğitimden memnun. Eğitimlerden arta kalan zamanlarda ise ajansın web sitesi için objektif karşısına geçen hostesler, güzellikleriyle dikkat çekiyor. Son olarak ajans kadrosuna dahil olan Şeyma Bağcı, Aylin Gıhani, Ayşegül Acar ve Zhansaya Ahibayeva'nın tanıtım fotoğrafları çekildi. Fotoğraf çekiminde farklı elbiselerle poz veren hostesler, tanıtım sayfasında yerini aldı.

Bir manken için fotoğrafın çok önemli olduğunu aktaran Esra Keskinol, "Duruş, poz, estetik ve güzelliğin birleşimini yansıtan kişiye manken diyoruz. Fuar sezonunda ise stantlarda görevlendirdiğimiz gençlerimizi de hostes olarak adlandırıyoruz. Aralarında çok fark var. Ekibime bu farkı anlatıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim