Bugün 10 Eylül 2025 Çarşamba
  • Antalya32 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4843.251
    %0.63
  • Dolar
    41.2843
    %0.04
  • Euro
    48.4264
    %0.08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jandarmadan Ceza Yerine Şeker
03 Haziran 2019 Pazartesi 11:28

Jandarmadan Ceza Yerine Şeker

ANTALYA'nın Serik ilçesinde 9 günlük bayram tatilinde güvenlik önlemleri ve kontroller artırıldı.

ANTALYA'nın Serik ilçesinde 9 günlük bayram tatilinde güvenlik önlemleri ve kontroller artırıldı. Kontrollerde sürücülere ceza yerine şeker ikramında bulunuldu ve uyarılar yapıldı.

Jandarmanın sorumluluk bölgesinde giriş noktalarında iki jandarma trafik timi, kontroller yapmaya başladı. Ekipler İçişleri Bakanlığı'nca uygulamaya konulan "Bu yolda hep birlikteyiz" projesinin devamı olan "Dikkat sizden notlar bizden" projesi kapsamında sürücülere uyarılar yapıtı ve broşürler dağıttı. Jandarma ekipleri, birer trafik karnesi verdikleri sürücülere, bayram şekeri ve gül ikram etti.

Sürücüleri bayram tatili süresince dikkatli olmaları konusunda da uyaran jandarma trafik ekipleri, bayram tatili boyunca kontroller ve uyarıların devam edeceği belirtti.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1094 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim