

Jandarmadan Drone Destekli Yol Kontrolü
MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla turizm tesislerinin tamamının dolduğu ilçede drone destekli trafik uygulaması yaptı.
Manavgat ilçesinde jandarma trafik timleri, tatil bölgelerinde araçlara yönelik yol kontrol uygulamalarını arttırdı. Ramazan Bayramı nedeniyle büyük yoğunluk yaşanan ilçede, olası kazaları önlenmesi amacıyla trafik timleri drone destekli uygulama yaptı. Side, Kızılağaç, Titreyengöl, Ilıca Kumköy, Evrenseki ve Çolaklı bölgelerinde gerçekleştirilen yol kontrollerinde sürücülere şeker ve kolonya ikram eden jandarma trafik timleri, sürücüleri ve yanındakileri trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı. Araçlardaki çocuklara karne veren timler, onlardan otomobil kullanan ebeveynlerini uyarmalarını da istedi.
Kontrollerde belgelerinde eksiklik olan, aşırı hız ve trafik ışıklarına riayet etmeyen sürücülere ceza uygulandı. Bayram süresince kontrollerin aralıksız devam edeceğini belirten jandarma yetkilileri, sürücülerin kurallara uymaları gerektiğini, böylelikle hem kendilerinin hem sevdiklerinin hem de diğer insanların can ve mal güvenliğini sağlamış olacaklarını belirtti.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- ALACAK, VERECEK TARTIŞMASINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN 20 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































