

Kadem Fotoğraf Ödülleri Verildi
ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu ile eşi Sevim Karaloğlu, Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) düzenlediği "Hayatın İçinde Kadın" temalı fotoğraf yarışmasının ödül törenine katıldı.
Ödül töreninde konuşan Vali Münir Karaloğlu, kadınların hayatın içinde değil merkezinde olduğuna vurgu yaptı. Karaloğlu, "Bizim kültürümüzde, inancımızda, geleneğimizde kadın her şeyden önce gelir. Kadın hepimizin annesi, ilk öğretmeni, hayata hazırlayanıdır. Sonra eştir, bize yol gösterenlerdir. Kadınlar olmasa yönümüzü de yolumuzu da bulamayız. Kültürümüz geleneğimiz inancımız bunu öğretse de sorunlarımız var. İşte tam bu noktada kamu yönetimine destek veren sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını çok değerli buluyoruz" dedi.
Vali Münir Karaloğlu, şiddet, istihdam, adaletsizlik ve eğitim gibi toplumda kadınların yaşadığı her türlü sorunu çözmek için çalışan sivil toplum kuruluşlarını desteklediklerini belirterek, yapılan her çalışmayı değerli bulduğunu ifade etti. Karaloğlu, KADEM'i de yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.
ULUSAL BİR YARIŞMA OLMUŞ
KADEM'in kadın hakları ve kadınların yaşadığı sorunlarla ilgili ulusal ve uluslararası alanda yapmış olduğu çalışmalarla çok önemli başarılar elde ettiğini ifade eden Vali Karaloğlu, "Bugün KADEM Antalya Şubesi tarafından organize edilen "Hayatın İçinde Kadın" fotoğraf yarışmasının ödül törenindeyiz. 1700'ün üzerinde katılımın olması ve nerdeyse ödül alanlarının tamamının da şehir dışından olması, yarışmanın ülke sınırlarına ulaştığını gösteriyor. Bu organizasyonu yapan, eserleri ile bu yarışmaya katılan herkesi kutluyorum. Yarışmamamızın toplumda kadınımızın yaşadığı sorunlara ayna tutmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
'Hayatın İçinde Kadın" fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü "İmece" adlı fotoğrafla Bayrak Ayhan, ikincilik ödülü "Hasta Bakımı" fotoğrafıyla Cihan Karaca, üçüncülük ödülü ise "Zorlu Kış" fotoğrafıyla Özhan Çörek'e verildi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- ALACAK, VERECEK TARTIŞMASINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN 20 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































