




Kemer’de kurs öğrencilerine seminer verildi
Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu öğrencilerine "Sınav kaygısı ve stres yönetimi" semineri verildi.
Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Doç. Dr. Gürcan Özhan tarafından verilen seminere, kurs müdürü Suat Göv, kurs öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun "Eğitim varsa gelecek var" projesi kapsamında eğitime kazandırılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda üniversite sınavına ücretsiz hazırlanan öğrenciler, seminerde anlatılanları dikkatle dinledi.
Doç Dr. Özhan, seminerde öğrencilere, sınavda başarılı olabilmek için yapılması ve yapılmaması gerekenler, sınav kaygısını en aza indirme yolları, sınav stresinden kurtulmanın yöntemleri, sınava hazırlık süreci, sınav öncesinde motivasyon gibi konularla ilgili değerli bilgiler verdi.
Kurs Müdürü Suat Göv, Doç Dr. Özhan'a Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun selamını ileterek, seminerde öğrencilere verdiği önemli bilgiler için teşekkür ettiğini söyledi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY’DA TARİHİ VALİLİK BİNASINDA RESTARASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
- ÖĞRENCİLER MASA TENİSİYLE ODAKLANMA SORUNUNU AŞTI, BAŞARIYA ULAŞTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim