

Kendisini Isıran Köpeği, Belediye Ekiplerine Yakalattı
ANTALYA'da kendisini ısıran köpeği sokak sokak arayıp bulan Salih Güler, uyurken bulduğu hayvanı belediye görevlilerine yakalattı.
Olay, önceki gün Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi'nde meydana geldi. Evine gitmek üzere yola çıkan Salih Güler, bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin baldırından ısırdığı Güler, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada tedavisi ve kuduz aşısı yapılan Güler'den, çeşitli tetkikler yapılabilmesi için köpeği bulması istendi.
Sokak sokak dolaşan Güler, kendisini ısıran köpeği uyurken buldu. Korkudan köpeğin yanına yaklaşmayan Güler, durumu önce polise daha sonra belediye görevlilerine bildirdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis, bir süre kontrol altında tuttuğu köpeği, belediye görevlilerine teslim etti. Belediye görevlileri tarafından yakalanan köpek, test yapılmak üzere götürüldü.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- KAVŞAKTA KAZA: 3 YARALI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































