Bugün 04 Temmuz 2025 Cuma
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4283.035
    %0.54
  • Dolar
    39.8354
    %0.01
  • Euro
    46.9574
    %0.24
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kepez Cem Evi İçin İhale Süreci Başladı
05 Temmuz 2019 Cuma 15:38

Kepez Cem Evi İçin İhale Süreci Başladı

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Altınova'da yapımı sözünü verdiği cem evi için ihale süreci başlatıldı.

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Altınova'da yapımı sözünü verdiği cem evi için ihale süreci başlatıldı.

Geçen mart ayında Orta Mahalle'de Başkan Hakan Tütüncü ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Arslan arasında imzalanan protokol ile cem evi yapımı süreci başlatılmıştı. Projeleri ve dosyasının hazırlandığı cem evi için, önümüzdeki hafta ihale ilanına çıkılması planlanıyor.

Aslında 8,5 yıl önce bölgeye ilk cem evini yapmak istediklerini, fakat hazırladıkları imar planlarının mahkemelerce durdurulması nedeniyle gecikme yaşandığını hatırlatan Başkan Tütüncü, ikinci cem evi yapımı kararını verdikten 2 ay sonrasında protokol imzalandığını açıkladı.

Yapılacak binanın tasarımını Alevi hemşerilerine bıraktıklarını vurgulayan Tütüncü, derneğin tamamıyla işin merkezinde olduğu süreci hızlı şekilde bugünlere getirdiklerini söyledi. İhale sürecinin de tamamlanmasıyla 1 Ocak 2020'de 750 m2'lik cem evi ile çevre düzenlemesinin tamamlanmış olmasını hedeflediklerini belirten Tütüncü, bu sözlerini yerine getirmek için özveri gösterdiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 962 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim