

Kepez'den Hayır Duası Alan Merkez
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşamlarını güzelleştirmek ve hayata tutunmalarını kolaylaştırmak amacıyla Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi'ni açtıklarını belirterek, "Engelli Koordinasyon Merkezi, 2018'de yapmış olduğumuz en hayırlı işlerden birisidir" dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, özel eğitim okullarında görev yapan öğretmenlerle buluştu. 61 Hamsi Tava'nın İşletmecisi İslam Kartal'ın ev sahipliğini yaptığı buluşmaya, Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Gökmen Güler ile merkezde görev yapan öğretmenler ile Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk katıldı.
ÖZEL OKULA ÖZEL DESTEK
Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin ilçeye kazandırılması için özel bir gayret sarf ettiğini anımsatan Başkan Tütüncü, "Özel öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitim almaları için her zaman merkezin yanı başında olduk. Bu merkez, diğer okullara göre çok daha özel ve bizim önemsediğimiz bir okul. Belediye olarak da okulumuza her türlü desteği ve katkıyı verdik, vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.
2018'DE YAPTIĞIMIZ EN HAYIRLI İŞ
Tütüncü, belediye olarak engelli bireylerin ve ailelerinin yanında olmaya önem verdiklerinin altını çizerek, şunları kaydetti: "Engellilerin sosyal yaşama dahil olmaları, şehri yaşamaları ve şehirde yaşadıklarını hissetmeleri çok önemli bir husus. Bunun yanında engelli bireylerin ailelerine de farklı bir ortamı sağlamak da önemli. Bu nokta da Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi'ni açtık. Engelli Koordinasyon Merkezi, 2018'de yapmış olduğumuz en hayırlı işlerden birisidir."
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- YALNIZ YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































