

Konyaaltı’nda okul kantinlerine denetim
Konyaaltı Belediyesi ekipleri, yeni eğitim öğretim döneminde çocukların sağlıklı ve hijyenik gıdalara ulaşması için kantin denetimlerini sıklaştırdı. Belediyenin sağlık avcıları, kantinlerdeki olumsuz şartlara geçit vermiyor.
Çocuk odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket eden Konyaaltı Belediyesi, çocukların okullarda sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilen gıdalara ulaşması için kantin denetimlerini sıklaştırdı. Yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesinde ilçede bulunan okullarda bakım, onarım ve temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, eğitim ve öğretim döneminin açılmasıyla da okullardaki kantinleri denetliyor.
"Çocuk sağlığı öncelikli konumuz"
"Çocukların sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyümesi bizim kırmızı çizgimiz" diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Yıl boyunca okullarımızda yaptığımız bakım-onarım ve temizlik çalışmalarının ardından şimdi de ekiplerimiz okul kantinlerinde denetimler yapıyor. Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda, hijyenik şekilde üretilen ürünlere ulaşması için bu denetimlerimizi sürdürüyoruz. Onların sağlığı ve mutluluğu bizim mutluluğumuz. Çocuklarımıza sağlıklı ve güzel bir eğitim öğretim dönemi diliyorum" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY’DA FIRTINANIN ETKİSİYLE 5 TEKNE VE 1 YAT ALABORA OLDU
- FIRTINANIN ETKİSİYLE YIKILAN DUVAR 3 OTOMOBİLE VE 1 MOTOSİKLET ZARAR VERDİ
- ‘BİZ ANLAŞIP YAPAMADIK AMA YAPARSA DEVLETİMİZ YAPAR’ DİYEN SİTE SAKİNLERİ, YUVALARINDAN GERİYE KALAN BOŞ ARAZİNİN REZERV ALANINA ALINMASINI İSTİYORLAR
- OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN HAVADA TAKLALAR ATTIĞI ANLAR KAMERADA
- ŞİDDETLİ FIRTINAYLA HAREKETE GEÇEN ÇÖP KONTEYNERİ, İKİ OTOMOBİLİN ARASINDA DURDU O ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































