

Konyaaltı’nda okullara bakım onarım çalışması yapılıyor
Konyaaltı Belediyesi, eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla ilçedeki okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor.
2020-2021 eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla Konyaaltı Belediyesi ekipleri, gelen talepler doğrultusunda ilçedeki okullarda boya, bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, talep listesine göre okullarda düzenlemeler yapıyor. Ekipler bugünlerde, Bedriye Bileydi İlkokulu ve Z.Marsel- Z.Denizhan Öner İlkokulu'nun iç ve dış cephesini boyayarak, bakım-onarım çalışması gerçekleştiriyor.
"Çocuklar iyi koşullarda eğitim almalı"
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim kurumlarına çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Semih Esen, okullardan gelen talepleri büyük ölçüde karşılamaya çalıştıklarını belirterek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması amacıyla eğitim kurumlarımızın isteklerini yerine getiriyoruz. Özellikle yaz aylarında, okulların da tatile girdiği bu dönemde gerekli bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızın çevre düzenlemesi, boya, gerekli tadilat işlerini yapıyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 2 YARALI
- MOTOSİKLET YEDEK PARÇA DEPOSU OLARAK KULLANILAN MUZ SERASI ALEV ALEV YANDI
- RÜYASINDA ANNESİNİ GÖRDÜ, RÜYA SANDIĞI OLAYDA ANNESİNİ GERÇEKTEN ÖLDÜRDÜ
- TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE DÜŞÜREN SÜRÜCÜYE 141 BİN TL CEZA KESİLDİ
- ADANA SICAĞINDAN KAÇANLAR LAVANTA BAHÇELERİNE AKIN ETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































