Karakter boyutu :



20 Mayıs 2019 Pazartesi 11:03
Kumluca'da 100. Yıl Konseri
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla "Kurtuluşa İlk Adım" konseri düzenlendi.
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla "Kurtuluşa İlk Adım" konseri düzenlendi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla düzenlenen "Kurtuluşa İlk Adım" konserinde ADD üyelerinden oluşan Türk Halk Müziği Korusu sahneye çıktı. Konseri Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Fahreddin Karaöz, İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan ve vatandaşlar izledi.
Konser saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kumluca ADD Şube Başkanı Alper Durakcan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından koro kahramanlık türküleri seslendirdi.
FOTOĞRAFLI
Kaynak: 
Bu haber toplam 904 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MERSİN’DE RUM ORTODOKS KİLİSESİ’NDE NOEL AYİNİ DÜZENLENDİ
- ERDEM: "2026 BÜTÇESİ ADALETSİZLİK BELGESİDİR"
- HATAY’DA MÜSTAKİL EV ALEVLERE TESLİM OLDU
- İŞÇİLERİN KALDIĞI KONTEYNER YATAKHANE ALEVLERE TESLİM OLDU
- YAŞAM İÇİN SON ÇIĞLIĞI 4’ÜNCÜ GÜN DUYULDU: DAĞIN ZİRVESİNDE MAHSUR KALAN GENÇ İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































