

Lpg Firmalarına Eğitim
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile TMMOB Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi arasında 14. Grup (Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) üyelerine yönelik olarak "Eğitim Programı Sözleşmesi" imzalandı.
ATSO'da düzenlenen törende protokolu ATSO Başkanı Davut Çetin ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu imzaladı. ATSO Başkanı Davut Çetin, "Eğitim Programı Sözleşmesi" kapsamında tüp satışı ile uğraşan firmalarda çalışan personele yönelik "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı)" ve "Tüplü LPG Dağıtım Personeli" konulu eğitimler düzenleneceğini söyledi. Başkan Davut Çetin "Sözleşme kapsamında Antalya Makina Mühendisleri Odası tarafından odamız üyelerine ve çalışanlarına yönelik eğitimler düzenlenecek. Bu eğitimlerde oda üyesi firmalarımıza ve çalışanlarına yüzde 25 oranında indirim uygulanacak. Bu vesile ile Ayşen Hamamcıoğlu'na teşekkür ediyorum. Umarım bu işbirliğimiz yeni projelerle devam eder" dedi.
Ayşen Hamamcıoğlu ise söz konusu işbirliği protokolunun 26 Aralık 2018 tarihinden itibaren 3 yıl geçerliliği olacağını belirterek, ATSO ile işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- DÜNYANIN EN BÜYÜK MOZAİK MÜZELERİNDEN OLAN HATAY ARKEOLOJİ MÜZESİ 2026 YILININ SONUNDA ZİYARETE AÇILACAK
- PENCEREDEKİ SİNEKLİĞİ PARÇALAYARAK EVDEN AYRILAN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI BULUNAN GENÇ SIRRA KADEM BASTI
- YALNIZ YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
- KOZAN BARAJI’NDA DOLULUK ORANI YÜZDE 28’E YÜKSELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































