

Mahalleli Kamyonların Önünü Kesti
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Alacami Mahallesi sakinleri yollarını bozduğu gerekçesiyle taşocağı kamyonlarının geçişine izin vermedi.
Etler Mahallesi'ndeki taşocağından hafriyat çeken kamyonların hızlı giderek yolu bozduğunu belirten Alacami Mahallesi halkı, kamyonların önünü kapatarak eylem yaptı. Uzun süredir toz toprak içinde yaşamak zorunda kaldıklarını, balkona çıkamadıklarını, pencereleri açamadıklarını söyleyen vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkililerden yardım istedi.
Mahalle sakinlerinden Ferhat Kavak ve Hamdi Yıldız, defalarca yolun yapılması için yetkililere müracaat ettiklerini belirterek, "Topu Büyükşehir Serik'e, Serik ise Büyükşehir'e atıyor. Biz mahalle yolundan değil, grup yolundan geçmelerini söylememize rağmen, kamyonlar mahallemizin yolunu kullanıyor. Uzun süredir toz toprak içinde kalıyoruz. Evlerimizin balkonlarında oturamıyoruz. Pencerelerimizi açamıyoruz. Evlerimiz toz içinde kalıyor. Evimizde hapis hayatı yaşıyoruz. Yetkililerden bir kez daha soruna çözüm bulmalarını istiyoruz. Yol, Gökçay'a kadar geliyor, ondan sonra 2- 3 kilometrelik bölümü yapılmıyor" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- ALACAK, VERECEK TARTIŞMASINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN 20 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































