

Malatya’da Eğitim Kaldığı Yerden Devam Ediyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da Van Valiliği koordinasyonunda yaraların sarılması için çalışmalar her alanda hızla devam ediyor.
Depremden hemen sonra Malatya için seferberlik ilan edilen Van'da; gerek ekipman, gerek personel ve yardımlar kısa sürede depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırıldı. Hayatın normale dönmesi için birçok alanda çalışma yapılırken, eğitimin de kaldığı yerden devam etmesi için gönüllü öğretmenler devreye girdi. Van'dan gelen öğretmenler, Beydağı geçici barınma merkezindeki eğitim merkezinde anaokulu ve ilkokul seviyesindeki 150 öğrenciye eğitim veriyor.
Öğrenciler ve veliler okulun açılmasından dolayı memnuniyetini dile getirirken, öğretmenler ise öğrencilerin deprem psikolojisinden kurtulmaları için eğitimin çok önemli olduğunu söyledi.
Van Valisi Ozan Balcı da eğitim merkezini ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti. Öğretmenlerden çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Balcı, kolaylıklar diledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 2 YARALI
- MOTOSİKLET YEDEK PARÇA DEPOSU OLARAK KULLANILAN MUZ SERASI ALEV ALEV YANDI
- RÜYASINDA ANNESİNİ GÖRDÜ, RÜYA SANDIĞI OLAYDA ANNESİNİ GERÇEKTEN ÖLDÜRDÜ
- HAVA ISINDI, CARETTA YUVALARI ARTTI
- RAFTİNG YAPAN 52 KİŞİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































