

Manavgat'ta Uyuşturucudan 2 Tutuklama
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalanan C.K. ve S.Ş. tutuklandı.
Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan araştırma sırasında, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir otomobilde bulunan S.Ş.'nin üzerinde 1 gram esrar, C.K.'da ise ruhsatsız tabanca ve 9 mm'lik 3 mermi ele geçirildi. Şüphelilerin GBT sorgularında, C.K. hakkında "ruhsatsız ateşli silahla mermileri satın alma ve bulundurma" ve "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından kesinleşmiş 20 ay hapis cezası olduğu belirlendi.
Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezindeki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde bulundurmak / kullanmak', ayrıca "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan 2 şüpheli tutuklandı.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- YALNIZ YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- DENİZDEN 'BÜYÜ MALZEMESİ' ÇIKARIYOR
- ADSO, DİNLEYİCİYİ SENFONİK ANLATININ GENİŞ UFKUNDA BULUŞTURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































