Karakter boyutu :






01 Ocak 2019 Salı 15:58
Manavgat'ta Yılın İlk Bebeği Zeynep
MANAVGAT Devlet Hastanesi'nde 2019 yılında doğan ilk bebek, Seda-Mehmet Karaaslan çiftinin ismini Zeynep koydukları bebeği oldu.
MANAVGAT Devlet Hastanesi'nde 2019 yılında doğan ilk bebek, Seda-Mehmet Karaaslan çiftinin ismini Zeynep koydukları bebeği oldu.
Seda- Mehmet Karaaslan çifti 2019 yılına dünyanın en büyük mutlulukla girdi. Manavgat Devlet Hastanesi'nde bu sabah 07.00 sıralarında meydana gelen doğumda, minik Zeynep gözlerini dünyaya açarak, 2019 yılında Manavgat Devlet Hastanesi'nde doğan ilk bebek oldu.
Doğumun ardından minik Zeynep'i ziyaret eden Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Çınar ve eşi Bahar Çınar, ailenin mutluluğunu paylaşırken, Zeynep'e mutlu, sağlıklı bir ömür geçirmesi temennisinde bulundu. Çınar, Karaaslan çiftinin ilk bebekleri olan Zeynep'in 3.3 kilo olarak dünyaya geldiğini ve gayet sağlıklı olduğunu belirtti.
FOTOĞRAFLI
Kaynak: 

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MAKÜ’DE ’HAYALİ TEŞHİS VE TEDAVİ DOLANDIRICILIĞI’ İDDİASINA SORUŞTURMA
- AVRUPA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTELİ MASA TENİSÇİLERİ MAKÜ’DE BULUŞTU
- 2 KİŞİYİ VURUP KUYUMCU SOYMUŞLARDI: ALTINLARI SATIP PARALARI SAYARKEN KENDİLERİNİ ÇEKMİŞLER
- AĞAÇTA MAHSUR KALAN KEDİ, MERDİVEN YARDIMIYLA KURTARILDI
- BİR ŞEHRİ TEDİRGİN ETMİŞTİ: SİLAH VE 300 MERMİ ÇALAN ÇOCUK YAKALANDI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim