Bugün 30 Nisan 2024 Salı
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.881
    %-0.31
  • Dolar
    32.3957
    %-0.53
  • Euro
    34.7576
    %-0.63

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

Muhittin Böcek "Şimdi Çalışma Zamanı" dedi

14 Ekim 2019 Pazartesi 09:55

Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek’e oy veren herkes son derece mutlu ve geleceğe dair de umutlu görünüyor. Çeyrek aşıra yakın Belediye Başkanlığı yapmış birinin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi Antalyalılar için bir şanstır.

Ehh… Hak ettiği yere de geldi.

Henüz Koltuğa oturalı altı ay oldu ama Antalya’nın geleceği planlandı. Ziyaretler, tebrikler. Hayırlı olsun dilek ve temennileri dinledi, partili, partisiz tüm Antalyalılarla kucaklaştı.  Diğer yanda planlar, projeler ve kadrolarını oluşturmak için çalıştı. Sabah mesaisiyle başlayan ziyaretçi akımı sonrası yorgun da olsa, ziyaretçilerden almış olduğu pozitif akımla mesai sonrası da gece yarılarına kadar çalışarak birçok projeleri inceleyerek karar aşamasına getirdi. Ve beklenen an geldi…

“Şimdi çalışma zamanı” diyerek kollarını sıvadı…

Büyükşehir belediye koltuğuna muhittin Böcek’i oturtmak partili, partisiz ve millet ittifakı cephesinin tamamı can siper hane çalışan Antalyalılara vefa borcunu ödemek için tüm tecrübelerini sahneye koyarak, Antalya ve dolaysıyla Antalyalılara vefa borcunu ödemek için 20 yıllık bilgi ve tecrübesiyle kısa zaman içinde tüm Antalyalıların beklentilerini mümkün mertebe yapmaya kararlıdır. Konyaaltı’nda belediye başkanlığını yapmış olduğu 20 yıl içinde ilçesini yaşanılır hale getirmiş, dünya standartlarına yükseltmiş, onlarca ödül almış olan Muhittin Böcek şimdi de kaş Kalkandan Gazipaşa’ya kadar tüm Antalya’yı cennet haline getirmeyi planlıyor.

Hani derler  “Yaptıkları yapacakların teminatıdır” ya.

Fazla lafa gerek yok yapacağına Antalyalılar emidir…

Antalyalılara olan namus borcunu ödemek için gecesini gündüze katan, Torosların Evladı, Efsane başkan Muhittin Böcek gelecek beş yılın planını, projesini tamamladı.

Kısa süre içinde Antalyalılara sırasıyla neler yapacağına dair müjdesini vereceklerdir. “ Halka hizmet Hakka hizmettir” mantığıyla yola çıkan deneyimli ve tecrübeli Torosların evladı Muhittin Böcek, görevde kalacağı beş yıl içinde Antalyalılara daha iyi hizmet yapa bilmek için strateji makamlara tüm ekibini atamış olmanın rahatlığını, 8 Ekim Salı günü yapmış olduğu Belediye Meclis toplantısında güler yüzlü ve gayet neşeli olduğu meclisçe de gözlemlendi.

Genel Sekreterlik makamına atanması yapılan Sayın Cansel Tuncer hanımefendi, Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak yapmış olduğu akıcı ve güzel Türkçesiyle meclise hitap etmesi meclise katılanlar tarafından çok güçlü bir şekilde alkışlanması adeta bir daha tasdik edilmiş oldu. Son derece donanımlı olan Cansel Hanımı, kendi adıma tebrik eder başarıların devamını dilerim.

“Göç yolda düzelir” mantığıyla yola revan olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ekibiyle tüm problemleri sırasıyla çözmek için yolculuğa başladı bile. AKP döneminde CHP’li olmaları sebebiyle Sürgün edilen 67 kişi tekrar görevine iade edildi. Tüm kurum ve kuruluşlara deneyimli ve mesleğinde bir numara olan kişileri liyakati dikkate alarak genel müdür, başkan ve müdür olarak atamalar yapıldı.

Laikiyle çalışan, görevini yerine getiren hiçbir kimse ötekileştirilmeden işten çıkarılmayacak. Ancak bankamatik veya iş yapar görünen ama iş yapmayanlar hakkında gereken kanuni işlemler yapılacağı kesindir. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; Çalışanları işten çıkarmak yerine yeni dev projeler yaparak yeni iş yerlerini çoğaltmak ve imkânları yaratmak çabasındadır. Ve birçok dev projeler üzerinde çalışmalar sürdürülmektedir.

En kısa süre içinde Antalya’ya yakışır “çılgınlık ötesi projeler” yaratmak ve işsizlere iş olanakları sunmak gayesiyle tüm ekibiyle gecelerini gündüze katarak çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Bu yazı toplam 1687 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim