




MURATPAŞA’DA KADIN KOOPERATİFLERİNE AB DESTEĞİ
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin Kadın Kooperatifleri Ürün Satış Mağazası'nda yer alan kooperatifler, AB kırsal kalkınma destek programı IPARD'ın bilgilendirme toplantısına katıldı.
Muratpaşa Belediyesi'nin, kadınların üretime katılımını desteklemek, el emeği ürünlerini ekonomik değere dönüştürmek amacıyla Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı'nda Eylül 2022'de açtığı Kadın Kooperatifleri Ürün Satış Mağazası, kadın girişimine ivme kazandıracak bir programa katıldı.
Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde gerçekleşen IPARD-Hibe Destekleri Kırsal Kalkınma Programı kapsamında verilen toplantıda katılımcılara üreticileri ve kırsal işletmeleri modernize etme, tarım ve gıda sektöründe kalite ve hijyen standartlarını yükseltme, kırsal bölgelerde istihdam oluşturma ve göçü azaltma, yenilenebilir enerji, çevre ve sürdürülebilir üretim yatırımlarına teşvik etme amacıyla uygulanan hibe programı hakkında bilgi verildi. Kadın kooperatifleri, program sayesinde üretim kapasitelerini artıracak, modern ekipmanlara kavuşacak ve ürünlerini daha geniş pazarlara ulaştırabilecek.

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BES Antalya Şubesi: “Yargıda Adalet, Yargı Emekçilerinin Hakları İçin Mücadeleyi Sürdüreceğiz”
- OSMANİYE’DE OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI: KAZADA GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
- MOTOSİKLETLİ SALDIRGANLAR ÇAY OCAĞINI HEDEF ALDI: 2 YARALI
- KAHRAMANMARAŞ’TA İKAMET YANGINININ NEDENİ KUNDAKLAMA ÇIKTI... DAİREYİ BÖYLE YAKMIŞ
- GastroAntalya’da kayıtlar başladı!
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim