

Muratpaşa’da sınava girecek öğrenci velilerine destek
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, sınav sürecindeki öğrencilerin ailelerine destek olmak amacıyla "Sınav Dönemi Ebeveyn Eğitimi" programını hayata geçiriyor. Ücretsiz düzenlenecek eğitimler, belediyenin üç ayrı noktada yer alan kadın danışma merkezlerinde gerçekleşecek.
Muratpaşa Belediyesi, düzenlenecek "Sınav Dönemi Ebeveyn Eğitimi'nde öğrencilerin sınav kaygısını anlama ve yönetme, zaman kontrolü, çalışma ortamı desteği, psikolojik ve akademik destek, stres yönetimi, sağlıklı iletişim yöntemleri ve motivasyon artırma teknikleri üzerinde duracak. Psikologlar tarafından verilecek eğitimlerle, ebeveynlerin çocuklarına karşı daha bilinçli hareket etmeleri ve daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri hedefleniyor. Aynı zamanda programla ailelerin de kaygılarının azaltılacağı öngörülüyor.
Eğitimler ilk 9 Mayıs Cuma saat 10.00'da Alyazma Kadın Danışma Merkezi'nde gerçekleşecek. Ardından ise 16 Mayıs Cuma saat 10.00'da Giritli Kadın Danışma Merkezi ve 23 Mayıs Cuma saat 10.00'da Zeytinköy Kadın Danışma Merkezi'nde devam edecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER ZİRVESİ BAŞLADI
- SEZONUN İLK ERKENCİ KARPUZU, KİLOSU 40 LİRAYA ALICI BULDU
- POLİS BABA, SALDIRININ FAİLİ OĞLUNA POLİGONDA ATIŞ YAPTIRMIŞ.
- ADF2026 İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
- SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN ADNAN’IN MEZAR TAŞINA ÇOK SEVDİĞİ GALATASARAY’IN FORMASI BIRAKILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































