

Öğrencilere Yaz Kursu
MİLLİ Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle Demre'de kız çocuklarına yönelik Kuran kursu, sanat ve spor kursu açıldı.
Demre'de başlatılan yaz kurslarına, 100'ü yatılı olmak üzere 120 öğrenci katılıyor. Bir ay sürecek kurslar, Demre Anadolu Lisesi yurdunda düzenleniyor. Öğrencilere, sabahları 3 saat Kuran-ı Kerim dersi verilirken, öğleden sonra ise Demre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nce ahşap boyama, basketbol, voleybol ve yakan top kursları veriliyor.
Demre Kaymakamı Murat Uz, Kaş Müftüsü ve Demre Müftü Vekili Ahmet Bayar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selma Benli, Demre Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Solumaz, Vakıf Müdürü Dönsade Özkal öğrencileri ziyaret etti.
Öğrencilerle bir süre konuşan Kaymakam Murat Uz; "Burada kendinizi evinizde gibi hissedin. Hem ders yapın. Hem sanat ve spor öğrenin. Kutsal kitabımız Kuran- ı Kerim'i öğreneceksiniz. Onun gösterdiği güzel ahlakı edineceksiniz. Hem de sanat öğrenip, spor yapacaksınız. Yeni arkadaşlar edinecek, kaynaşacaksınız" dedi.
Görevlileri de uyaran Kaymakam Uz, "Öğrencilerimizi sıkmadan eğitim verin. İstedikleri farklı sanat ve spor dallarında da kurslar açın" dedi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- ALACAK, VERECEK TARTIŞMASINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN 20 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































