

Öğrencilerin Başarıları Ölçüldü
ANTALYA (İHA) – Antalya Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda eğitim gören öğrenciler, TYT ve AYT Türkiye geneli deneme sınavına katıldı.
Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda sınav heyecanı yaşandı. 300 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen sınavda öğrencilerin başarıları sınandı. Gerçekleştirilen sınavla ilgili bilgi veren Kurs Müdürü Suat Göv, ücretsiz dershane eğitiminin yanında öğrencilerin başarılarını sınaması için TYT ve AYT Türkiye geneli deneme sınavlarını yapmaya devam ettiklerini söyledi. Göv, "300 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşen ve gerçek bir sınav mahiyetinde yapılan sınavla öğrencilerimizin başarılarını sınamış olduk" dedi.
Kayıtlar devam ediyor
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun "Eğitim varsa gelecek var" sloganı ile yaşama geçirdiği, öğrencilerimizin ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlandığı Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda kayıtlar devam ediyor.
11'inci sınıftan 12'inci sınıfa geçecek öğrenciler, ücretsiz kurs imkânından yararlanabilmek için kayıtlarını yaptırmaya devam ediyor. Kurs merkezinden yapılan açıklamada kontenjanın sınırlı olduğu ifade edildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI: 2 YARALI
- MOTOSİKLET YEDEK PARÇA DEPOSU OLARAK KULLANILAN MUZ SERASI ALEV ALEV YANDI
- RÜYASINDA ANNESİNİ GÖRDÜ, RÜYA SANDIĞI OLAYDA ANNESİNİ GERÇEKTEN ÖLDÜRDÜ
- HAVA ISINDI, CARETTA YUVALARI ARTTI
- RAFTİNG YAPAN 52 KİŞİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































