Karakter boyutu :



19 Mart 2026 Perşembe 14:10
ÖĞRENCİLERİNDEN ÖĞRENCİLERİNE KİTAP BAĞIŞI
Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk ve İkram Hizmetleri Bölüm öğrencileri, Hatay'daki öğrencilere kitap gönderdi.
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile iş insanı Selçuk Kuşkonar, Hatay'daki öğrencilere kitap gönderdi.
Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk konuyla ilgili olarak; "Daha önce görev yaptığım Bucak ve Gölhisar Meslek Yüksekokulu mezunlarıyla iletişimi kesmedim. 15 yıl önce Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun olan öğrencim Lale Şirin, kızının arkadaşları için kitap istedi. Şu anda öğrencilerimizle ve iş insanı Selçuk Kuşkonar işbirliği ile Hatay'da okuyan öğrencilere kitap gönderiyoruz." dedi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu haber toplam 172 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim








































