




Okullar Ligi 22 Bin 770 Öğrenciye Ulaştı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Okullar Ligi Projesi, 5 yılda 22 bin 770 öğrenciye spor yapma imkanı sundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri spora teşvik etmek, amatör yetenekleri keşfederek, spor altyapısına kazandırmak amacıyla 2014 yılında başlattığı Okullar Ligi, her yıl büyük bir heyecana sahne oluyor. Okullar Ligi, her yıl artan katılımcı sayısı ile gençlerin yeteneklerini sergilediği bir spor arenasına dönüştü. 2014- 2015 sezonunda 63 okul, 110 takım ve 1320 öğrencinin katılımıyla başlayan lig, 2018- 2019 sezonunda 239 okul, 408 takım, 8 bin öğrencinin katılımıyla rekor kırdı. 5 yılda Okullar Ligi'nde mücadele eden öğrenci sayısı 22 bin 770'e ulaştı.
HEYECAN FIRTINASI DEVAM EDİYOR
Okullar Ligi'nin 2018-2019 sezonu yine büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne oluyor. Sömestir tatilinde ilk yarısı tamamlanacak olan ligde, futbol maçları Antalyaspor Alt Yapı Tesisleri'nde; basketbol, voleybol ve hentbol branşları ise Konyaaltı Gürsu Mahallesi'ndeki çadır salonda gerçekleşiyor. Fair-play çerçevesinde geçen karşılaşmalar nefes kesen mücadelelere sahne oluyor. Okullar Ligi'nde bu sezon ilk kez uygulanacak olan Şampiyon Okullar Ligi ikinci yarı da başlayacak. Daha önce ligde şampiyonluk kazanmış okulların mücadele edeceği ligde şampiyonların şampiyonu belirlenecek.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AVRUPA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTELİ MASA TENİSÇİLERİ MAKÜ’DE BULUŞTU
- MAKÜ’DE ’HAYALİ TEŞHİS VE TEDAVİ DOLANDIRICILIĞI’ İDDİASINA SORUŞTURMA
- AĞAÇTA MAHSUR KALAN KEDİ, MERDİVEN YARDIMIYLA KURTARILDI
- 2 KİŞİYİ VURUP KUYUMCU SOYMUŞLARDI: ALTINLARI SATIP PARALARI SAYARKEN KENDİLERİNİ ÇEKMİŞLER
- MUT DEVLET HASTANESİ’NE 13 DOKTOR ATAMASI YAPILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim