Bugün 04 Ekim 2025 Cumartesi
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5207.217
    %0.00
  • Dolar
    41.6527
    %0.07
  • Euro
    48.9302
    %0.00

VEDAT GÜRHAN / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VEDAT GÜRHAN / KONUK YAZAR

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA BAKALIM MI?

04 Ekim 2025 Cumartesi 15:54

Yeni sezonun 8’nci hafta maçı ve Antalyaspor sahasında Çaykur Rize’ye 5-2 mağlup.
Aman canım!.
“Daha yeni sezonun başlayalı ne oldu ki. İç sahadaki bu mağlubiyetten herkes ders çıkarır ve kalan maçlara ona göre çıkılır!.”
He canım he.
Külahıma anlatın.
Geçmişe dönün bakın. Tarihinde Rize gibi kendi kategorisindeki bir takımdan hem de iç sahada böylesine ağır bir yenilgiyi kaç defa almış Antalyaspor?
Bunun adı laubalilik.
Vurdum duymazlık.
Antalyaspor formasını giymenin hafifliği.
Daha maçın ilk dakikalarında Remzi Safuri o kadar basit bir top kaybı yapıyor ki, ama rakip affetmiyor. 4’ncü dakikada Rak-Sakyi fileleri havalandırıyor.
Çok geçmiyor. 5 dakika sonra yani 9’da aynı futbolcu bu sefer Soner efendinin amatörce hatasından başlayan pozisyonda 2’nci kez fileleri havalandırıyor.
Antalyasporlu futbolcularda şok.
Herkes birbirine bakıyor. 
13. dakika dolarken Soner lütfediyor farkı 1’e düşürüyor. Derken maçın hakemi Ozan Ergün ceza sahası içerisinde Antalyasporlu futbolcunun formasından çekilip durdurulmasını görmüyor. O top gidiyor 3’ncü gol olarak Antalyaspor fileleriyle buluşuyor.
Tribünlerde de şok.
Maçın ikinci yarısı için herkeste bir umut belirtisi.
Ama rakibin 2 golünü atan Rak-Sakyi isimli futbolcusu Antalyaspor defans elemanlarını oto ban yapıp geçiyor. 3’ncü golünü mü atamayacak. 
Atıyor.
Emre Belözoğlu’nda şok!.
Oluyor mu skor 1-3?.
Derken dakikalar 58’u gösterirken Van De Streek hakeme itiraz ediyor ve sarı kart.
Bakıyor ki daha maça bir yığın süre var. Ve Streek bu süreye pek dayanamayacak itirazını devam ettiriyor. 
Zaten hakemlikle zerre alakası olmayan bir görüntü veren hakem Ozan Ergün anında basıyor ikinci sarı karttan kırmızıyı.
Sahasında ilk 60 dakikada 3-1 mağlup durumda olan Antalyaspor kalıyor mu 10 kişi?
Biz aradaki farkı kapatır mıyız diye umarken adamlar 86’da ellerini kollarını sallaya sallaya gelip 4’ncü gollerini atıp farkı 3’e çıkartıyor.
2 dakika sonra golcü diye alınıp Emre Belözoğlu’nun yanı başında oturttuğu ve sonradan oyuna soktuğu Cvancara plase bir vuruşla farkı 2’ye indiriyor da.,
Tribünlerden, “Gol” diye ayağa kalkan tek bir Allah’ın kulu dahi olmuyor.
Olmuyor da Antalyaspor kalecisi Julian 90+1 de orta sahadan öyle bir gol yiyor ki yeminle Antalyaspor minik takım kalecisi aynı golü yese kaleciliğe başlamadan veda eder.
Oluyor mu 2-5?..
Ve Antalyaspor sahasında resmen hezimete uğruyor. 
Hem de rakibi konumundaki Rize’ye.
Rize puanını 5’ten 8’e çıkartırken Kırmızı-Beyazlılar 9 puanda kalıyor.
En azından rakip hala bizim altımızda yahu!.
Bir sonraki maça bakalım mı?
Dilerim sezon sonunda birbirimizin yüzüne bakmayız.

Bu yazı toplam 209 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim