




Polis Emeklileri Derneğinde Gerginlik
TÜRKİYE Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin Antalya Şubesi Genel Kurulu'nun divan başkanlığı seçiminde kısa sürelik gerginlik yaşandı. Çağrılan çevik kuvvet eşliğinde genel kurula gidildi.
Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Antalya Şubesi Genel Kurulu, Konyaaltı ilçesinde bulunan Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Üç yılda bir yapılan ve 628 üyesi bulunan derneğin, yeterli çoğunluk sayısı olan 328 rakamının bulunmasıyla seçim sabah saatlerinde başladı.
Emekli emniyet müdürleri Hasan Kısa ile Aykut Ziya Baltacı'nın yarıştığı seçimde, divan başkanlığı seçiminde gerginlik yaşandı. Taraflar, çoğunluğu kendilerinin sağladığını iddia ederek, divan başkanlığını oluşturmak istedi. İtirazlar sonucu yaşanan gerginliğin ardından salona çok sayıda çevik kuvvet ve sivil polis ekibi sevk edildi. Polisler sahne ile dernek üyeleri arasında set oluştururken, yeniden divan başkanlığı seçimine gidildi.
Aykut Ziya Baltacı'nın adayının divan başkanı seçilmesi üzerine mevcut dernek başkanı Hasan Kısa, seçimi iptal ettiğini duyurup salondan ayrıldı. Kısa'nın açıklamasına rağmen genel kurula devam edildi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Zayıflama İğnesi Doktor Tavsiyesiyle Kullanılmalı
- Makat Fıtığı Tedavisine Kök Hücreyle 10 Dakikada Çözüm
- Muratpaşa’dan yabancılara Türkçe Konuşma Kulübü
- Başdeğirmen, mahalle buluşmalarıyla, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinliyor
- Milletvekili Köse: "Antalya artık idari davalar için Konya’ya gitmeyecek"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim