

SELCAN ŞAHİN VE HİLAL PALA'DAN GURURLANDIRAN BAŞARI
16.MIXX Awards Türkiye’de ödüller sahiplerini buldu
Ege Üniversitesi Öğrencileri Selcan Şahin ve Hilal Pala tarafından, Hatay Valiliği koordinasyonunda geliştirilen ve depremde ebeveynlerini kaybetmiş çocuklara yönelik sosyal destek modülü üzerine kurgulanan proje; sürdürülebilir ve bütüncül yapısıyla dikkat çekti. “Yüreğimizdeki Işık Sönmesin” sloganıyla hazırlanan çalışma, hem sosyal duyarlılığı hem de etkili iletişim gücüyle jüri tarafından ödüle layık görüldü.
Bu başarı aileleri için çok daha da özel
Ege Üniversitesi Öğrencileri Selcan Şahin ve yol arkadaşı Hilal Pala’nın böylesine anlamlı bir projeyle Türkiye16. MIXX Awards Türkiye’de birinci olarak Altın MIXX ödülüne layık görülmesi, öğrencilerin ailelerini de oldukça gururlandırdı.
Selcan Şahin'in gazeteci babası Taner Şahin, kızının bu başarısından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek;"onların azmi, emeği ve yüreği; sadece kendi geleceklerine değil, başkalarının hayatına da ışık oluyor. Başarılarıyla göğsümüzü kabartan gençlerimizin böylesine duyarlı ve güçlü adımlar atmasının ülkemizin yarınları adına umut verdiğine inanıyoruz" dedi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OTOMOBİLİN BAGAJINDAKİ ZULADAN ONLARCA SİLAH PARÇASI ÇIKTI
- SUÇ MAKİNESİ ÇOCUK HIRSIZLAR ÇALDIKLARI AYAKKABILARIN KALİTESİNİ KONTROL EDERKEN KAMERAYA YAKALANDI
- ANTAKYA’DA HAVUZA DÜŞEN İNEĞİ İTFAİYE KURTARDI
- AKDENİZ AÇIKLARINDA BALIKÇI TEKNESİNİ SELAMLAYAN YUNUSLAR GÖRÜNTÜLENDİ
- SOĞANDA BEREKETLİ HASAT: 30 TL’Yİ BULAN FİYAT ÜRETİCİYİ MEMNUN ETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































