




Sinanoğlu Caddesi Trafiğe Kapanıyor
MURATPAŞA ilçesinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Sinanoğlu Caddesi'nin Çınarlı Caddesi ile İsmet Gökşen Caddesi arasında kalan kısmı 9 Ocak'tan itibaren trafiğe kapalı olacak.
Büyükşehir Belediyesi UKOME Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Sinanoğlu Caddesi'nin Çınarlı Caddesi ile İsmet Gökşen Caddesi arasında kalan kısmı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın asfalt çalışmaları nedeniyle 9 Ocak Çarşamba gününden (yarın) itibaren araç trafiğine kapanıyor.
Çalışma sürecinde vatandaşların mağdur olmaması için ulaşım Sinanoğlu Caddesi'nin çalışma yapılmayan aksında geliş-gidiş olarak sağlanacak. Ayrıca şehir merkezinden Güzeloba istikametine gidecek vatandaşlar İsmet Gökşen Caddesi - Metin Kasapoğlu Caddesi alternatif güzergah olarak da kullanılabilecek.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MAKÜ’DE ’HAYALİ TEŞHİS VE TEDAVİ DOLANDIRICILIĞI’ İDDİASINA SORUŞTURMA
- AVRUPA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTELİ MASA TENİSÇİLERİ MAKÜ’DE BULUŞTU
- 2 KİŞİYİ VURUP KUYUMCU SOYMUŞLARDI: ALTINLARI SATIP PARALARI SAYARKEN KENDİLERİNİ ÇEKMİŞLER
- AĞAÇTA MAHSUR KALAN KEDİ, MERDİVEN YARDIMIYLA KURTARILDI
- BİR ŞEHRİ TEDİRGİN ETMİŞTİ: SİLAH VE 300 MERMİ ÇALAN ÇOCUK YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim