




Terracity Orkestrası, Müziğe Ara Vermiyor
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesindeki TerraCity Alışveriş Merkezi, "TerraCity'de Müzik Var" mottosuyla ziyaretçilerine "canlı müzik" ziyafeti sunmaya devam ediyor.
Yıl boyunca düzenlediği birbirinden eğlenceli, renkli ve yaşama dair kültür-sanat etkinlikleri ile alışveriş tutkunlarının keyifli zaman geçirmelerini sağlayan AVM, alışveriş keyfini müzikle taçlandırıyor. Dinletilerde, piyano, keman, viyolonsel ve yan flüt sanatçılarından oluşan 5 kişilik TerraCity Orkestrası, her perşembe 18.00-19.30 saatleri arasında AVM ziyaretçilerine müzik dolu anlar yaşatıyor.
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve alkışlarla eşlik ettiği dinletilerde, orkestra tarafından her türden, her yaşa ve zevke hitap eden eserler seslendiriliyor.
Dinletiler, şubat ayı sonuna kadar devam edecek.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi’nden gerçeğini aratmayan deprem tatbikatı
- Muratpaşa Belediyesi çevre ödülünde aralıksız 10’uncu kez ödül aldı
- Kepez’de 2 noktada canlı hayvan pazarı kuruldu
- Konyaaltı İlkokulu’ndan kültür dolu şenlik
- Antalya terminalinde 300 kilogram kerevit, 40 kilo üreme mevsiminde av yasağı bulunan mavi yengeç ele geçirildi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim