




Tütüncü Personeliyle Bayramlaştı
RAMAZAN Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, personeline sağlık, barış ve huzurlu bir bayram dileğinde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı öncesi son iş gününde belediye personeli ile bayramlaştı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Başkan Tütüncü'nün yanında başkan yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu. Hakan Tütüncü, makamında kabul ettiği personeline sağlık, barış ve huzurlu bir bayram dileğinde bulundu.
Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerifi daha tamamlamak üzere olduklarını belirten Başkan Tütüncü, "Sevgi ve muhabbetle kucakladığımız bir Ramazan Bayramı'na daha kavuştuk. Bayramlar yakınlaştıran, umut ve sevincimizi artıran, aramızda dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren önemli bir değerdir" dedi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim