

Unutulan Çantadan Havlu Çıktı
ANTALYA'da otobüs durağında unutulan sırt çantası paniğe neden oldu. Uzman ekiplerce incelenen çantadan elbise ve havlu çıktı.
Polisi harekete geçiren olay, saat 10.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Meltem Caddesi meydana geldi. Otobüs durağında bankta sahipsiz bir çanta olduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, çantanın bulunduğu alanı araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yerine gelen uzman ekipler yaptıkları incelemede çantada elbise ve havlu olduğunu tespit etti. İncelemelerden sonra yol yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı. Polisin çalışma yaptığı sıra çevredekilerin cep telefonuyla görüntü alması ve sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapması dikkati çekti.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- KAVŞAKTA KAZA: 3 YARALI
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































