

Zarar Gören Heykeller Onarıldı
ATATÜRK Caddesi ve Işıklar'da kimliği belirsiz kişilerin zarar verdiği temalı heykeller, Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıldıktan sonra eski yerlerine monte edildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Caddesi ve Işıklar Caddesi üzerinde bulunan Romalı ve sokak müzisyeni temalı heykellere, kimliği belirsiz kişiler tarafından verilen zararın izlerini tamamen sildi. Bazı bölümleri kırılıp, sprey boya ile boyanan heykeller, heykelleri yapan heykeltıraş Nusret Demir tarafından sökülerek, tekrar onarıldı. Bakım ve onarımı biten heykeller, Demir tarafından eski haline getirilerek aynı yerlerine monte edildi.
Antalyalılar, Büyükşehir Belediyesi'nin heykellere yaptığı bakım ve onarım çalışmasını büyük memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, heykellerin eski haline kavuşturulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Romalı ve sokak müzisyeni temalı heykeller, vatandaşların yanı sıra turistlerin de büyük ilgisini çekiyor.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY MERKEZLİ 8 İLDE ‘GÜMRÜK GEÇİŞİNDE RÜŞVET’ OPERASYONUNDA MİLYONLARCA TL’LİK DÖVİZ VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- YALNIZ YAŞAYAN 78 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU
- DENİZDEN 'BÜYÜ MALZEMESİ' ÇIKARIYOR
- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- ADSO, DİNLEYİCİYİ SENFONİK ANLATININ GENİŞ UFKUNDA BULUŞTURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































