Bugün 16 Mayıs 2024 Perşembe
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2471.061
    %-0.00
  • Dolar
    32.1553
    %-0.12
  • Euro
    34.9051
    %0.74

Adem Vural / SON HABER

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Vural / SON HABER

Barbaros Aile Çay Bahçesi

27 Ağustos 2021 Cuma 00:07

    Bir turizm şehri olan Antalya’mızın sembolleşmiş mekanları yer almakta. Mesela Düden Çayı, Kurşunlu Şelalesi, Tophane Çay Bahçesi, Karaalioğlu Parkı gibi.

            Bu mekanlarımızın ve gezi yerlerimizin sayısını çoğaltabilirim.

            Mesela bunlardan bir tanesi de Konyaaltı Caddesi’ndeki Barbaros Aile Çay Bahçesi.

            Pek çoğumuzun hatıralarında yer eden, şehrimizle özdeşleşmiş alanlarımızdan birisi olan Barbaros Aile Çay Bahçesi’nde düzenleme çalışmaları başladı.

   Bu manada Kent hafızasında önemli bir yeri olan Konyaaltı Caddesi üzerindeki Barbaros Aile Çay Bahçesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet vermeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Şirketi EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilecek çay bahçesinde yenileme ve düzenleme çalışmaları yapılıyor. 

 

   Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi’nde denize karşı konumu ve keyifli ortamıyla Antalyalıların anılarında ayrı bir yeri olan Barbaros Aile Çay Bahçesi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Deniz ve çay kokusunun buluştuğu yerlerden biri olan çay bahçesi, hizmet kalitesini artırmak üzere daha şık ve konforlu hale getiriliyor. Yenileme çalışmaları hızla devam eden Barbaros Aile Çay Bahçesi, yenilenen yüzüyle sosyal tesis olarak Antalyalılara hizmet verecek.

   Barbaros Aile Çay Bahçesi, Düden Balık Evi ve Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde sunduğu kaliteli ve hijyenik hizmet ile Antalyalıların beğenisini kazanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şirketi EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilecek. Barbaros Aile Çay Bahçesi ferah ortamı ve modern dekoruyla ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunarken, leziz ve ekonomik menüsüyle de Antalyalıların vazgeçilmezi olmayı sürdürecek.

            Bu tarz çalışmalar ve düzenlemelerle sembol merkezlerimizin vatandaşlarla buluşturulması önem taşıyor.

            Esen kalın.   

Bu yazı toplam 963 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim