Bugün 21 Mart 2026 Cumartesi
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6404.74
    %0
  • Dolar
    44.2608
    %0
  • Euro
    51.2622
    %0
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İMAM HATİP HİLMİ GÜNGÖR’ÜN ‘YAR İLE HASBİHAL’ ADLI İKİNCİ KİTABI ÇIKTI
21 Mart 2026 Cumartesi 12:18

İMAM HATİP HİLMİ GÜNGÖR’ÜN ‘YAR İLE HASBİHAL’ ADLI İKİNCİ KİTABI ÇIKTI

Mersin'in Tarsus ilçesinden görev yapan Darü'l Hadis Camisi İmam Hatibi Hilmi Güngör, ikinci kitabı "Yar ile Hasbihal" ile okurlarının karşısına çıktı.

Mersin'in Tarsus ilçesinden görev yapan Darü'l Hadis Camisi İmam Hatibi Hilmi Güngör, ikinci kitabı "Yar ile Hasbihal" ile okurlarının karşısına çıktı. Daha önce yayımladığı "Hasbihal" adlı ilk kitabıyla dikkat çeken Güngör, yeni eserinde özellikle aile, sevgi ve sadakat temalarını ele alıyor.

Tarsus'ta büyük ilgi gören kitap, hem kitapçılarda hem de çeşitli stantlarda satışa sunulurken, internet üzerinden de okurlara ulaşıyor.

Aileye dair güçlü mesajlar veren Hilmi Güngör, eserinde aile hayatının temelini oluşturan değerlere vurgu yaparak bir Müslümanın yuvasında 5 "S'yi mutlaka olması gerektiğini söyledi. Güngör, "Bir Müslümanın aile hayatında 5 "S" olmalı. Sevgi, saygı, sadakat, sabır ve cinsellik. Bu beş şeyden biri eksik olursa, Allah muhafaza o yuva dağılma sürecine girer. Yuvamızın sağlam olabilmesi için bu 5 "S'ye dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.

"Gayret bizden, netice Allah'tandır"

Yeni kitabının manevi bir hasbihal niteliği taşıdığını ifade eden Güngör, sözlerini şöyle tamamladı: "Rabbim, okuduğumuzu anlamayı, anladığımızı yaşamayı ve yaşadığımızı anlatmayı bizlere nasip eylesin. Çaba ve gayret bizden, netice ise Rabbimizdendir."

Okurlara çağrı

İmam Hatip Hilmi Güngör, "Yar ile Hasbihal" adlı kitabına kitapçılar ve online satış platformları üzerinden kolaylıkla ulaşılabileceğini belirterek tüm kitapseverleri bu anlamlı eseri okumaya davet etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 76 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim