

Alanya'ya Hayırseverlerden İlkokul
ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Alanya'ya yapılacak ilkokul için hayırseverlerle protokol imzaladı.
Antalya Valiliği'ndeki okul protokol törenine, Vali Münir Karaloğlu, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu ve eşi Mine Erdemoğlu, eşinin anne ve babası Gülseren- Hüseyin Doğan çifti ile holding yöneticileri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri katıldı.
Alanya ilçesi Mahmutlar bölgesinde Alanya Belediyesi'nin tahsis ettiği arazi üzerinde 16 derslikli inşa edilecek olan Mahmut Erdemoğlu'nun kayınpederi ve kaynanası Gülseren- Hüseyin Doğan çiftinin adını taşıyacak ilkokul için hayırseverler ve protokol üyeleri tarafından imzalar atıldı. Okulun yaklaşık 8 milyon TL'ye mal olacağı belirtildi.
Erdemoğlu ailesinin Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirdiği birçok okul ve benzeri hayır işleriyle tanındığını belirten Vali Münir Karaloğlu, Alanya'ya yapılacak ilkokul için de teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR MOBİL AŞEVİ'NDEN SICAK YEMEK
- ISPARTA’DA KİŞİSEL VERİ OPERASYONU: 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 10 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR
- HATAY’DA BİR AİLEYE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ: ANNE HAYATINI KAYBETTİ, BABA VE KIZ EVLADI AĞIR YARALANDI
- ALACAK, VERECEK TARTIŞMASINDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN 20 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- HATAY’DA GERÇEKLEŞEN SİLAHLI SALDIRIDA; ANNENİN ARDINDAN BABA DA HAYATINI KAYBETTİ, KIZ EVLATLARININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































