

Aosb Futbol Turnuvasının Şampiyonu Kimteks
Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) 7. Geleneksel Futbol Turnuvası'nın galibi Kimteks oldu. Turnuvada ikinciliği AFAD alırken, Oğuz Tekstil üçüncülük kupasının sahibi oldu.
Sanayiciler ile çalışanlar arasındaki "dayanışmayı ve kaynaşmayı" pekiştirmek amacıyla 8 grup halinde 46 takımın katılımı ile gerçekleşen turnuvada final maçları tamamlandı. Turnuvanın 3'üncülük mücadelesinde Oğuz Tekstil ile Kastamonu Entegre karşılaşırken, Kimteks ve AFAD şampiyonluk için mücadele etti.
Turnuva sonunda Kimteks, AFAD'ı 6-3 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu olurken, Oğuz Tekstil ise verdiği kıyasıya mücadele sonunda Kastamonu Entegreyi 4-2 yenerek üçüncülüğü elde etti.
Finalin ardından düzenlenen törende, şampiyonlara ödülleri AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara, Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve AOSB Futbol Komisyonu Başkanı Asım Gül tarafından verildi.
Turnuvanın şampiyonlarına kupalarının yanı sıra, birinciliği elde eden Kimteks'in tüm oyuncularına tam altın ve madalya, AFAD'ın her oyuncusuna yarım altın ve madalya, üçüncü olan Oğuz Tekstil'in her oyuncusuna çeyrek altın ve madalya verildi.
Turnuvanın en centilmen takımı Koçak Çevre'nin plaketini Koçak Çevre İşletme Müdürü Demet Cavlak Göçer aldı. Gol kralı Yurtiçi Kargo personellerinden Ali Barın'a da bir çeyrek altın ödülü verildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- OTOMOBİLİN KOYUN SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDIĞI ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































