Bugün 03 Eylül 2025 Çarşamba
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4671.94
    %-0.07
  • Dolar
    41.1654
    %0.06
  • Euro
    47.9016
    %0.04
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN SEÇER, SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NE KATILDI
02 Eylül 2025 Salı 11:08

BAŞKAN SEÇER, SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NE KATILDI

Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile eşi Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla...

Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile eşi Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla bu yıl 52'ncisi düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nin açılışına katıldı.

Göksu Parkında gerçekleşen resmi açılış töreninde, Silifke Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun yanı sıra Makedonya, Gagavuzya, Moldova, Kuzey Osetya ve Rusya'dan gelen halk dansları ekipleri gösteri sundu. Silifke Belediyesi Bağlama Kursu kursiyerleri de türkü dinletisi verdi.

Festivalin açılışında konuşan Başkan Seçer, Mersin'in Türkiye'nin özeti olduğunu belirterek, "Türkiye'ye barış Mersin'den gider; burada barış ve huzur varsa Türkiye'de kardeşlik olur" dedi.

Silifke'de eğlenceli bir etkinlikte yurttaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Seçer, "Birbirini seven insanlar bir araya geldiği zaman mutlu olur, hayatın tadını alır, kendini değerli hisseder. Onun için bir arada, sevenlerimizle, sevdiklerimizle olmak bizim enerji kaynağımız" ifadelerini kullandı.

"Mersin'in tüm alt yapı sorunu 3,5 yıl içerisinde bitecek"

Mersinlilere söz verdiği gibi çalıştıklarını söyleyen Seçer, kentin tamamında alt yapı çalışmalarını başlattıkların hatırlattı. Mersin'in en büyük alt yapı çalışmaları olacağına dikkat çeken Seçer, "Bütün alt yapımız bu dönem sonuna kadar tamamlanacak. Yeşilovacık'ta önümüzdeki günlerde çalışmalara başlıyoruz. Silifke'de arıtma tesislerimizde sorun vardı, ikinci etabına çok kısa sürede başlayacağız. Atakum, Atayurt, Arkum'un sorunu daha da büyük. Ancak 3,5 yıl içerisinde bütün altyapı sorunlarımız bitmiş olacak, bunun sözünü veriyoruz" dedi.

Adaletin önemine de vurgu yapan Seçer, "Adalet bizim güvencemiz, en büyük gücümüzdür. Adalet yoksa yarınlarımız da olmaz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele kesimi yaptı, Yaş Kütüğüne bröve çakıldı. Açılışın ardından Başkan Seçer ve Meral Seçer, Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun konserini izledi.

BAŞKAN SEÇER, SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NE KATILDI

BAŞKAN SEÇER, SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NE KATILDI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 114 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim